top of page

Nimo Drone Security innovatiepartner van de NS

Bijgewerkt op: 15 nov. 2021
Drone innovatieplatform Space53 schreef een blogbericht over Nimo Drone Security en onze samenwerking met de NS. Als innovatiepartner van de NS denkt Nimo Drone Security mee over de beveiligingsvraagstukken waar de NS tegen aanloopt. Zo schreef ook dagblad De Telegraaf een artikel over 'het kat-en-muis-spel' van de NS met graffitispuiters. De schoonmaak alleen al kost de NS vele miljoenen euro's.


Nimo Drone Security is innovatiepartner van de NS en creëert door inzet van haar baanbrekende totaalconcept Spider Control nieuwe mogelijkheden als het gaat om preventie en bestrijding. Het beveiligen van complexe, omvangrijke terreinen en objecten kan, door inzet van dit totaalconcept, voortaan vergaand worden gerobotiseerd. De menselijke factor blijft hierbij natuurlijk onmisbaar.


Nimo Drone Security ontzorgt organisaties en instellingen bovendien ook volledig op het gebied van techniek en luchtvaartwetgeving. Daarnaast verzorgen zij de trainingen van personeel tot gecertificeerde drone piloten. Op deze manier timmert Nimo Drone Security hard aan de weg. De belangstelling van organisaties zoals de NS zijn een welkome bevestiging hiervan.

Comments


bottom of page