top of page
16 - TSC.png

DRONE BEVEILIGING
OP- EN OVERSLAG
IN TRANSPORTSECTOR 

Binnen de transportsector vindt veel op- en overslag plaats op omvangrijke, complexe terreinen. Deze terreinen zijn vaak moeilijk te beveiligen. De in hoog tempo wisselende containeropstellingen zorgen ervoor dat elke vaste opstelling na het plaatsen al weer verouderd is. Nimo Drone Security beweegt elke dienst mee met dit dynamisch proces.

 

Het beveiligen van dit soort complexe terreinen is onze specialisatie. Door inzet van ons innovatieve concept Spider Control monitoren we 24/7 wat er gebeurt op jouw terrein. In de praktijk blijkt Spider Control een integraal beveiligingsconcept dat zich snel terugverdient.

 

Nimo Drone Security biedt een breed pakket aan diensten aan. Dat gaat van maatwerkadvies op locatie en de inzet van Spider Control tot de training van jouw personeel tot gecertificeerd drone piloot. Wij maken beveiliging van op- en overslagterreinen meetbaar, controleerbaar en inzichtelijk.

DRONE BEVEILIGING
VITALE INFRASTRUCTUUR

Bepaalde processen zijn essentieel voor onze samenleving. Deze belangrijke processen vormen samen de vitale infrastructuur. Denk aan toegang tot het internet, betalingsverkeer en elektriciteit. Het uitvallen van vitale infrastructuur heeft vaak een enorme impact. Juist daarom is professionele beveiliging van groot belang.

Nimo Drone Security is gespecialiseerd in het beveiligen van vitale infrastructuur. Door inzet van ons innovatieve concept Spider Control monitoren we 24/7 wat er gebeurt op terreinen waar zich vitale infrastructuur bevindt. In de praktijk blijkt SpiderControl een integraal beveiligingsconcept dat zich snel terugverdient.

 

Nimo Drone Security biedt een breed pakket aan diensten aan. Dat gaat van maatwerkadvies op locatie en de inzet van SpiderControl tot de training van jouw personeel tot gecertificeerd drone piloot. Wij maken beveiliging van vitale infrastructuur meetbaar, controleerbaar en inzichtelijk.

10 - Thermische foto vliegtuig.png
10 - Complex terrein.png

DRONE BEVEILIGING
COMPLEXE TERREINEN
IN INDUSTRIE SECTOR

Nimo Drone Security helpt bedrijven in de industriële sector met het beveiligen van hun complexe terrein. Tijdelijke installaties of waardevolle assets kunnen extra worden beveiligd door inzet van mobiele sensoren, security drones en security app. Door de inzet van onze beveiligingsstrategieën ontstaat meerwaarde op het gebied van veiligheid en efficiëntie. 

Het beveiligen van complexe terreinen in de industriële sector is onze specialisatie. Door inzet van ons innovatieve concept SpiderControl monitoren we 24/7 wat er gebeurt op jouw terrein. In de praktijk blijkt Spider Control een integraal beveiligingsconcept dat zich snel terugverdient.

 

Nimo Drone Security biedt een breed pakket aan diensten aan. Dat gaat van maatwerkadvies op locatie en de inzet van SpiderControl tot de training van jouw personeel tot gecertificeerd drone piloot. Wij maken beveiliging van complexe terreinen meetbaar, controleerbaar en inzichtelijk.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bedankt, wij nemen contact met u op!

Nimo Drone Security BV

 

Smedestraat 2

6411 CR Heerlen

info@nimo-dronesecurity.com

www.nimo-dronesecurity.com

Innovationcenter

Ariënsplein 1

7511 JX Enschede

bottom of page