top of page

NUMMER 1 IN SECURITY INNOVATIES

Bij Nimo Drone Security ontwikkelen we innovatieve technologiën als antwoord op security uitdagingen in de markt. Door de inzet van deze technologiën gaat er een wereld aan mogelijkheden open als het gaat om het effectief en doeltreffend beveiligen van complexe, omvangrijke terreinen. 

Als innovatiepartner werken we samen met andere beveiligingsbedrijven die hun dienstverlening kunnen uitbreiden door inzet van onze technologie. Ook leveren we onze expertise rechtstreeks aan organisaties en instellingen die te maken hebben met complexe beveiligingsvraagstukken.

 

Nimo Drone Security is een joint venture van drie organisaties die allen hun sporen heb verdiend binnen hun eigen expertise. Maak een efficiëntieslag qua beveiliging door inzet van ons concept SpiderControl. Ook in de toekomst groeit uw organisatie mee op gebied van drone security en technologie. Door onze roadmap maken we samen via robotisering en automatisering uw security elk jaar weer effectiever.

 

WB707935.jpg
Anker 1

ONTMOET
ONS TEAM

Nimo Drone security

ALEX HERMANS

Chief Executive Officer
  • Energieke security ondernemer (CPP)

  • Alex zoekt en ontwikkelt Security Specialisaties

  • Eigenaar van Nimo Security Groep & mede-eigenaar Nimo Dog & Event Security

Nimo Drone security

DIRK BEKKE

Chief Technology Officer
  • Innovator en initiator nieuwe organisaties en samenwerkingsverbanden

  • Een passie voor het ontwikkelen van nieuwe technische producten & diensten

  • Eigenaar van Bekke & Co en voormalig lector (professor) Mechatronica bij Saxion

Nimo Drone security

KEVIN CASTERMANS

Project Officer 
Jannes-3748s.jpg

ALEX HERMANS
NIMO SECURITY GROEP

Alex Hermans is een energieke security ondernemer, die graag oplossingen zoekt voor security vraagstukken. Na zijn carrière bij Defensie heeft hij beveiligingsorganisaties succesvol opgezet waaronder Nimo Dog Security. Vanuit zijn visie dat beveiliging kwalitatief hoogwaardig, meetbaar en controleerbaar moet zijn, is hij in 2018 op zoek gegaan naar partners om deze visie om te zetten in een technische toepassing: het Spider Control concept.

DIRK BEKKE
BEKKE & CO

Dirk Bekke is een vernieuwer en ontwikkelt graag innovatieve bedrijfsconcepten. Zijn onderzoekende houding en opleidingen (Msc Technische Natuurkunde, PhD in Werktuigbouwkunde en MBA Business Administration) maken hem tot een creatieve strategische ideeëngenerator. Werkend bij Vredestein stond hij aan de wieg van nieuwe startups en patenten. Dirk is sinds 2016 lector (professor) Mechatronica bij Saxion en heeft zijn onderzoeksgroep van 3 fte naar 25 fte gekregen. Tevens heeft hij de stichtingen Space53 en TValley opgezet. 

14 - DirkBekke.jpg
15 - NDS - InnovatieCentrum.jpg

Co-ontwikkelpartner
ROBOR ELECTRONICS

De roots van dit uitvindersduo liggen in Twente. Nog voordat de meesten van ons een mobiele telefoon hadden, ontwikkelden zij op basis van deze technologie al 'de mobiele geboortemelder'. Robor ontwikkelt op maat gemaakte technologie en producten voor professioneel gebruik. Roger en Xander zijn gespecialiseerd in drone technologie, real-time sensoring en draadloze communicatiesystemen. Samen met de andere partners ontwikkelen zij de techniek achter specialistische drone security solutions.

HOE WERKEN WIJ

security valkenswaard
security valkenswaard
security valkenswaard
U heeft een vraag of probleem
Samen bepalen we uw behoeften
In een persoonlijk onderhoud geven we aan hoe Spider Control kan helpen
security valkenswaard
security valkenswaard
U ontvangt van ons binnen 24 uur een digitale offerte
Alle afspraken worden vastgelegd in een heldere overeenkomst
We gaan volgens afspraak voor u aan de slag

DE SPECIALIST
VOOR HIGH TECH DRONE SECURITY

NEEM CONTACT

MET ONS OP

Bedankt, wij nemen contact met u op!

Nimo Drone Security BV

 

Smedestraat 2

6411 CR Heerlen

info@nimo-dronesecurity.com

www.nimo-dronesecurity.com

Innovationcenter

Ariënsplein 1

7511 JX Enschede

bottom of page